22 Şubat 2014 Cumartesi

Kuroshitsuji Tanıtım

İsim: Kuroshitsuji
Tip: TV
Tür: Aksiyon, Komedi, Shounen, Fantastik, Doğaüstü Güçler
Yapımcı: A-1 Pictures, Aniplex, Mainichi Broadcasting, Yomiuri TV, Tatsunoko, ufotable
Yayın Tarihi: 2.10.2008
Tanıtım: Bir gün İngiltere'nin asil ailelerinden Phantomhive ailesi bir yangında tüm üyelerini kaybeder. Bu yangından sadece Phantomhive'ların tek oğulu Ciel Phantomhive kurtulur. Lakin, Ciel Phantomhive'un kurtulmasındaki gerçek; o gün kurtulmak için bir şeytanla anlaşma yapmasıdır. Anlaşma yaptığı Sebastian artık Ciel Phantomhive'un uşağıdır. Sebastian'da aynı şekilde anlaşma yaptığı şeytandır.

Artık Sebastian ile Ciel Phantomhive Londra'daki gizli davaları çözüceklerdir.

Karakterler:
Sebastian Michaelis

Ciel Phantomhive'nin uşağı Sebastiandır. Eşsiz yetenekleri vardır. Kendisi Ciel Phantomhive'nin anlaşma yaptığı şeytandır. Kurşunların onu pek etkilediği söylenemez. Ölümsüz sayılabilir.

Ciel Phantomhive

Phantomhive ailesinin yangından kurtulan tek üyesidir. Phantomhive ailesinin başı olmakla beraber, gözünde özel bir güç vardır(tam bilmiyorum). Sebastian ile anlaşma yaptığından beri bir çok gizemli davayı çözmektedir.

Kişisel Görüşüm:
Anime diğer animeler gibi komedi unsuru değil de, tam güldürebilen bir animedir. Aksiyon ve komedi unsurlarını çok iyi işlemektedir. Diğer animelerdeki gibi de doğaüstü güç olayını abartmaz ve izlenebilir hala getirmiştir. Fazlasıyla aksiyon ve komedi görmek istiyenler için birebir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder