24 Şubat 2014 Pazartesi

Her zaman İzlenebilicek animeler :D

  1. One Piece :Eiiçiro Oda tarafından 1997′den beri yayınlanmakta olan one piece ; kurgusu, konusu,hikayenin gelişimi ve serüvenin devamında insanın içinde bitmek tükenmek bilmeyen bir heyecan ve merak duygusu oluşturması ile One Piece kesinlikle en iyi animedir.
  2. Naruto : Naruto ve animenin ikinci serisi Naruto Shippuden olmak üzere birbirine bağlı iki seridir. Naruto’nun çizeri Masashi Kishimotoyarattığı ninja dünyasında, kurgusu ve konusu bakımından mükemmel bir eser ortaya çıkarmıştır.
  3. Death Note : “L” ve “Kira” arasındaki dedektif katil oyununda bolca beyin jimnastiği yapıp kendinizi alamadan izleyeceğiniz mükemmel bir animedir. Belki de 1. veya 2. sırada olması gerekirken 3. sıraya koyma sebebim belki de bitmiş olmasıdır.
  4. Sword Art Online: Knight Online, Ragnarok, Metin2 , Silkroad gibi oyunlar oynayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum . Bu tip bir oyunda ölürseniz gerçekten öldüğünüzü düşünün. Konusunun yanında bu tip oyunlar oynayanlar iyi bilirler ; bu oyunların gerçek hayata etkisini ! Bunların hepsini bulacaksınız .
  5. Accel World :”Zamanı durdurmak” herhalde bunu hepimiz istemişizdir. İleri teknolojideki bir dünyada bu yeteneği bir oyunda savaşlar kazanarak sahip olabileceğinizi düşünün .Konusunun yanı sıra şişman, ezik, saf bir başrol düşünün :)
  6. Mobile Suit Gundam :Ben sinerjinin anlamını sabahın köründe kalkıp da voltran izleyerek öğrenenlerdenim.Bir voltran, transformers hayranı için müthiş bir anime .
  7. Dragon Ball : Ejder toplarını toplayıp bir dilek dilemekti amaç… Ve dilek dilendi beyaz bir bayan kilodu :D … Asla unutamadıgım sahnesidir. Songoku’nun serüvenleri, eğitimleri, savaşları ve doymak bilemeden yediği yemeklerle geçen zevkli bir anime .
  8. Bleach: Çokta severek izlediğim bir anime olmamasının sebebi One Piece ve Naruto’da yeteri kadar doymamdır belki de bir de bunun üzerine manga dışı konuları çok fazla sokmaları ve bu konuda başarızsız olmalarını sayabiliriz . Ama ne olursa olsun ilk onda bulunmasını istediğim bir anime . Galiba ne kadar sevmediğimi söylesemde içten içe gizli gizli sevdiğim bir anime .
  9. Code Geass: Death Note ile kıyaslanacak derecede başarı gösteren bir animedir.( ben kabul etmesemde ) 2. başrolde oynayan üfürükten teyyare yer yer beni soğutsada genel kurgu ve çizimleri ile sevdiğim bir animedir.
  10. Gankutsuou : Monte Cristo Kontu’nun bir değişik versiyonudur. Ezel dizisi izleyicilerine şiddetle tavsiye edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder