23 Şubat 2014 Pazar

Günün anime önerileri


Hikigaya Hachiman oldukça problemli bir kişiliğe sahip lise öğrencisidir. Olağan şeylere karşı çıkıp öyle herkesle arkadaşlık kurmazdı. Hachiman'ı doğru yola sokmak isteyen öğretmeni, Hiratsuka Shizuka onu 'Kamu Hizmeti Kulübüne' girmesi için zorlar. Kulüpte kendi gibi sorunlu öğrencilerle tanışacaktır.



Şeytan Kral Sadao,Kahraman Emilia tarafından kötü bir şekilde yenildikten sonra diğer dünyaya bir başka değişle modern Tokyo'ya gitmeye zorlanmıştır.Şeytan kralın sahip olduğu tek şey dünyayı fethetmek için gerekli yeteneklerdir.Yani şu anki durumda tamamen işe yaramaz gereksiz yetenekler... Bu yüzden yarı zamanlı olarak çalışıp kendi hayatını sürdürmek zorundadır.



Kyousuke Kousaka 17 yaşında normal bir lise öğrencisidir. Hatırladığı kadarıyla, arasının her zaman kötü olduğu Kirino adında bir kız kardeşi vardır. Kız kardeşi Kirino, Kousaka’yı her zaman küçük görmekte ve onu reddetmektedir. Birgün Kousaka evde, üzerinde “Hoshikuzu Witch Merle” yazan bir DVD bulur. Kapağını açtığındaysa oldukça şaşırır çünkü içerisinde “Imouto to Koishiyo!” yani “Kızkardeşle Aşk Yap!” adlı bir hentai video oyunu bulur. Bunun kime ait olduğunu bulmaya çalışan Kousaka, DVD’nin kız kardeşine ait olduğunu öğrendiğinde şok geçirir. İlk serinin devamıdır.


İkinci sezon, Kız Kardeşler hikayesi üzerinden işlenecek. Japon stili bir roman olan To Aru Majutsu no Index'de sadece tek bir cild süren bu seri, To Aru Kagaku no Railgun mangasında büyük bir oranda genişletilmişti. Hikaye, Misaka Mikoto'un, 5. seviyeler arasındaki en güçlü kişi olan ve 6. seviyeye ulaşabilecek olan Accelerator'un içinde bulunduğu deneyde, Radyo Sinyali ile bağlı kız kardeşlerin 6. seviye geçişi deneyinde kullanılmalarını öğrendikten sonra yaşadığı zorlu sınav üzerinde yoğunlaşıyor.
]




Infinite Stratos (IS) savaş ve çatışmaların önemli bir aracı haline gelmiş bir silahlandırılmış dış iskelet sistemidir. Erkeklerin şanssızlığı olarak, sadece kadınlar Infinite Stratos'u kontrol edebilmektedirler, birkaç istisna dışında. Bu istisnalardan biri olan Orimura Ichika, kendisi de ünlü bir IS pilotu olan ablası tarafından yetiştirilmiş bir yetimdir. IS'ları kontrol etme yetisi 15 yaşındayken kazara farkedilen Ichika, IS pilotları yetiştiren bir okula burslu olarak kabul edilir. Bu, utangaç ve alçakgönüllü bir çocuğun kızlarla çevrelenmiş yeni yaşamının başlangıcı olur.


Honoka Kosaka okulunu çok sevmektedir. Öğrenci eksikliğinden dolayı okulun kapatılacağı haberini duyunca çok üzülmüştür. Bu yüzden daha fazla öğrenci bulmak için herkesin ilgisini çekecek bir "İdol Kulübü" kurmaya karar vermiştir. Hayalini gerçekleştirip en iyi idol kulübünü kurmak için yakın arkadaşlarını ve sınıf arkadaşlarını bir araya toplar.

Hikaye her zaman suya dalmayı ve içinde yüzmeyi sevmiş bir çocuk olan Haruka Nanase’nin etrafında döner. İlkokuldan mezun olmadan önce, o yüzme kulübünün diğer üyeleri Makoto Tachibana, Nagisa Hazuki ve Rin Matsuoka ile birlikte bir yüzme turnuvasına katılmıştır. Zafer elde ettikten sonra, çocukların her biri kendi yollarına gitmiştir. Zaman geçmiştir, olaysız lise hayatlarının ortasında Rin ortaya çıkar ve Haruka’ya bir maç için meydan okur, Haruka ona ezici gücünü gösterir. Böyle sona ermesini istemeyen, Haruka bir kez daha Makoto ile Nagisa’yı bir araya toplar ve Rei Ryugazaki adlı yeni üyeyi ikna edip Rin’i yenmek amacıyla Iwatobi Lise Yüzme Kulübünü oluşturur.


İlk sahne çıkışını görkemli bir konserle yapan STARİSH grubu, ustalık kursuna giriyor ve burada üstleri olarak (Senpai) başka bir ünlü grubun üyeleri onlara önderlik ediyorlar. Ancak işler hiçte kolay değildir. Grubumuzun ustalık mertebesine ulaşma bölümü konu alınırken diğer ünlü grubun üyeleri ile aralarında geçenler de anlatılmış.

Nishio Ishin tarafından kaleme alınan ve Vofan tarafından çizime aktarılan light novel serisinden uyarlanmıştır. Bakemonogatari'nin devamıdır. Önceleri Hitagi'yi dolandıran dolandırıcı Kaiki Deishu, şehire geri döner ve daha önce Nadeko'yu lanetlemiş olan büyülü sözleri yayar. Koyomi'nin kardeşi Karen ve Tsukihi Deishu'yu yakalamaya çalışır ama.. Nisemonogatari serisinin ikinci sezonudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder